Checked Tailoring

PICK OF THE WEEK #1

824252fa-211a-45a3-b1e7-fddac42b8fbd

Sooo this is something new, that I’m starting to do every week from now on. Might have something to do with christmas coming up, and this could be a good way to keep track of all my many christmas wishes. So I will be showing you stuff that I absolutely wouldn’t mind found it’s way to my wardrobe or my possesion. Anyhow – here are the picks for this week.

Som noget nyt vil jeg hver uge, udvælge ugens favoritter, jeg er nok kommet lidt i julestemning lidt for tidligt og gerne vil holde styr på alle de alt for mange ting, jeg gerne vil have i julegave 😉 Mine favoritter vil være ting, som jeg virkelig ikke ville have noget imod fandt vejen til mit klædeskab eller i min besiddelse. Så her er favoritterne for den her uge.

Talk to you later!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Checked Tailoring